Doplňte vitaminy, užijte si zábavu a vyhrajte.

23. 09. 2019, 14:35

Ovovíčko-více vitaminů, více zábavy!

Víte že...
Suroviny, které Ovocňák používá pocházejí od českých a slovenských certifikovaných sadařů.
Jediným ošetřením je pasterace-žádná chemie, konzervace, aroma, stabilizátory ani enzymace.
Ovocňák nepoužívá žádné kupované či dovozové koncentráty, vše se lisuje z čerstvého ovoce a zeleniny.
Pyré a mošty jsou vhodnou alternativou k čerstvému ovoci pro děti s alergií například na čerstvá jablka, pasterací se zabije aktivní enzym, který tyto alergické reakce způsobuje.

Vyhrajte s Ovocňákem!
Kupujte 100% ovocné pyré od Ovocňáku, doplňte vitamíny a bavte se s novými víčky. Nejsou to jen tak ledajaká víčka-jsou to ovovíčka-každé z nich je součástí stavebnice. Plastová víčka, tak nejsou jednorázovou záležitostí, mohou totiž sloužit k zábavě vašim dětem ještě dlouhou dobu. Sbírejte je, skládejte a kombinujte. Zapojte se do soutěže s Ovocňákem, pochlubte se svými výtvory z víček a vyhrajte zásobu Ovocňáků, koloběžku, šlapací traktor nebo víkend plný zábavy pro celou rodinu. Informace a podmínky soutěže najdetě zde: https://www.ovovicko.cz/

Ovocňák je zdravá svačinka
Mošty se vyrábějí ze 100% ovocné a zeleninové šťávy z vybraných, kvalitních surovin pocházejících z certifikovaných sadů od prověřených pěstitelů. Pyré vzniká ze zeleninové a ovocné drtě, která je dvakrát pasírována, aby byla zbavena všech pevných částí a výsledkem tak je zcela jemná dřeň. Ovocké plátky jsou vyrobeny pouze z ovoce. Ovoce se za studena pasíruje a následně se v podobě dřeně suší při teplotě do 40°C. Plátky si tak zachovávají to nejlepší z ovoce.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).