Pickles má velké množství vitaminů C, B1, B2, B6, K2 ,enzymů a minerálů.

13. 09. 2019, 15:58

Pickles - Posiluje imunitu a pomáhá v boji proti virům a bakteriím.

Víte, že...
Proces mléčného kvašení je lidstvu znám tisíce let a je jedním z důležitých prvků přirozené zdravé výživy.
Pickles má velké množství vitaminů C, B1, B2, B6, K2 ,enzymů a minerálů.
Obsahuje probiotické bakterie, které se starají o naši imunitu a správné zažívání.
Kvašená zelenina podporuje tvorbu krve a hormonů, pomáhá bojovat proti stresu a únavě.
Obnovuje nedostatečnou funkci štítné žlázy.
Pickles je vhodné při problémech s játry a žaludečními vředy, konzumované nalačno pomáhá i při bolestech hlavy.

Co je to pickles?
Pickles je kvašená zelenina, ideální způsob uchování zeleniny pro zimní období. Bakterie mléčného kvašení zeleninu konzervují a ta si díky nim zachovává řadu vitamínů a minerálů. Mléčné kvašení navíc podporuje imunitní systém, zdravou střevní mikroflóru, čistí trávicí trakt a napomáhá řadě enzymů vstoupit do těla a regenerovat buňky. Pickles obsahuje drasík, hořčík, fluor a vitaminy skupiny B, C a K.

Pickles z farmářské zeleniny - naberte si kolik chcete!
Zelenina ze zahrádky, chemicky neošetřená a doma nakládaná? Tak to je opravdu ideál. Ne každý má však tu možnost a čas. A my jsme se rozhodli Vám to trochu ulehčit. V našem bezobalovém obchodě na Vás čeká čerstvá várka této vitaminové bomby, tak si pojďte nabrat co se vejde. Zelenina v našem pickles je od lokálních farmářů, kteří ji pěstují podle ekologických zásad, bez chemického ošetření a hnojení.

Bílé pickles
Základ tvoří bílá ředkev, která je doslova „napumpovaná“ vitaminy. Obsahuje zejména velké množství vitaminu C, dále vitaminy skupiny B a vitamin E, minerální látky - železo, draslík, sodík, hořčík a vápník. Velký podíl vlákniny usnadňuje trávení a mírní zácpu. Bílá ředkev výrazně zasytí a zároveň je nízkokalorická, takže je to jasná volba pro ty, kteří chtějí snížit tělesnou hmotnost.

Červené pickles
Červené pickles má stejné složení jako to bílé, jen je obohacené o červenou řepu, zeleninu o které snad každý ví, jak je zdravá. Pojďme si připomenout, jaký vliv má řepa na náš organismus. Pozitivně ovlivňuje tvorbu červených krvinek, posiluje vlasy a nehty, snižuje krevní tlak, zmírňuje menstruační bolesti, urychluje léčbu chřipky a nachlazení a obsahuje organické minerální soli, které obnovují vážně poškozenou buněčnou tkáň (například poškozená játra). 

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).