Předplatné Zdravě s úsměvem

09. 10. 2018, 13:15

Předplatné „Zdravě s úsměvem“ v bodech

  • Překvapení plné „Výrobků s příběhem“ každý měsíc – jedlé předplatné sestavené ze zdravých surovin či výrobků
  • Snadná a rychlá inspirace, jak s obsahem v kuchyni vykouzlit opravdové lahůdky
  • Objednávky přes e-shop či v kamenné prodejně s možností rozvozu k Vám domů od ledna 2019 - dárkové poukazy můžete zakoupit již nyní
  • Vše bez zbytečných konzervantů, barviv či umělých aromat
  • Originální dárek pro vaše blízké, skvělá volba pro milovníky zdravých dobrot
  • Ochutnávka v pohodlí domova, potěšení ze stálého objevování, inspirace ke zdravému životnímu stylu
  • Ušetří čas strávený výběrem a přispěje k Vaší lepší životosprávě, tudíž i zdraví
  • Zamezí stereotypu na talíři
  • V e-shopu si k předplatnému můžete přiobjednat další zboží
  • Budeme se snažit, abychom udrželi bezobalovou myšlenku

V čem spočívá princip předplatného Zdravě s úsměvem od Výrobků s příběhem?

Výrobky s příběhem přináší jiný a zábavný přístup k nakupování a objevování znamenitých zdravých chutí pohodlně a jednoduše a to nabídkou předplatného Zdravě s úsměvem. Každý měsíc pro Vás vybereme kvalitní suroviny pro další zpracování, stejně tak se můžete těšit na již připravené výrobky, novinky či oblíbené produkty a očekávanou tajnou zásilku pravidelně doručíme až domů či si ji vyzvednete v naší kamenné prodejně, přidáme recepty a návrhy na jejich využití.

Zdravě s úsměvem přinášíme do domácností, aby nadchlo lidi pro používání zdravých surovin či výrobků a zároveň předplatitelé získali námi nabyté znalosti jak si je připravit a vychutnat. Navazujeme tak na aktivní životní styl našich zákazníků, neztrácejte čas výběrem zdravých surovin a výrobků, pátrání co s nimi, přenechejte tyto starosti nám, mějte radost s vychutnání si toho, co máte rádi a vzdělávejte se ve svém životním stylu tím nejpříjemnějším možným způsobem. Nechte se každý měsíc překvapit tím, co jsme přichystali tentokrát. Balíček sestavíme s nadšením pro věc, jejich obsah pro vás bude do poslední chvilky překvapením. Můžete si být jisti pouze tím, že balíčky budou vždy sestavené tak, abyste měli chuť je zkusit.

Předplatné Zdravě s úsměvem můžete koupit od ledna 2019 na http://www.vyrobkyspribehem.cz/ nebo v naší kamenné prodejně. Sobě nebo svým blízkým můžete zajistit toto předplatné na 3, 6 nebo 12 měsíců či jednorázově na zkoušku již nyní zakoupením dárkového poukazu.

Znáte lepší způsob, jak se nechat pravidelně překvapit? Vždy přidáme kromě receptů a inspirací s láskou připravený dárek, předplatitelé tak získají balíček za zlomek celkové hodnoty.

 

 

Princip fungování

Objednejte

Vyberete si délku předplatného a dáte nám vědět, zda jej dopřejete sobě či obdarujete své blízké. Objednáte jej do konce měsíce a inspiraci ve znamení zdravého životního stylu si vychutnáte v pohodlí domova hned následující měsíc.

Očekávejte

Tajemnou zásilku s kvalitním i chutným jídlem očekávejte pravidelně, vždy druhý týden v měsíci. Dopřáváme Vám jen ty nejlepší a nejzajímavější produkty. Více neprozradíme, obsah předplatného Zdravě s úsměvem bude vždy překvapením. V čase vánočním, velikonočním či grilovacím období se zaměříme na sezónní tipy, které si zaslouží vaši pozornost.

Objevujte a sdílejte dojmy

Dopřejte si možnost objevovat a každý měsíc se obohatit o nové chutě i kombinace. Věříme, že se rádi o recepty a požitek z nich podělíte se svými blízkými.
 

Budeme rádi, když se o svých dojmech podělíte s ostatními i na sociálních sítích. Prostor Vaše fotografie získají i na našem blogu, kde pravidelně obsah předcházející balíčků zveřejníme.

Přikupte si k balíčku další dobroty z e-shopu 

Využijte možnost, přidejte si k balíčku své oblíbené suroviny z našeho e-shopu a ušetřete tak na ceně rozvozu či vyzvedněte zdarma najednou v obchůdku Zdravé Já – Výrobky s příběhem.

Pak už se jen těšte se na další měsíc!

           

Zdravě s úsměvem jako originální dárek

Darujte předplatné „ZDRAVĚ S ÚSMĚVEM“ od Výrobků s příběhem, darujte pravidelné potěšení! Radost z chuti můžete rozložit třeba rovnou na každý měsíc v roce. Chcete obdarovat vyznavače zdravého životního stylu, propadli jste mu vy nebo byste blízké na tuto cestu rádi přivedli? Současně chcete být originální? Máme pro Vás jedinečný tip na dárek, který potěší každého, kdo má rád jídlo a ochutnává něco nového.

Kdo bude „Zdravě s úsměvem milovat? Ti, kteří:

  • si potrpí na kvalitní potraviny
  • rádi experimentují s novými chutěmi, jídlo si užívají a hlavně milují překvapení
  • jsou ztraceni při výběru mezi množstvím potravin
  • mají chuť udělat opakovanou radost sobě či blízkým
  • se chtějí jednoduše dozvědět o využití různých surovin více
  • neholdují nákupu surovin, raději vychutnávají
  • chtějí předejít stereotypu v jídelníčku
  • se zajímají o zdravý životní styl, ale chybí jim nápady a fantazie

 

 

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).