Solné koupele pomáhají zlepšovat kožní problémy, bolesti svalů, nachlazení, revma a záněty.

16. 10. 2019, 09:56

Koupelové soli

Víte že...
Koupelová sůl obsahuje důležité minerály jako hořčík, brom, draslík, železo, vápník, zinek a měď.
Koupel ve slané vodě tělo detoxikuje a má blahodárné účinky na pokožku - zjemňuje ji a hydratuje.
Přidané éterické oleje zklidňují mysl nebo nás naopak dokážou nabít energií.
Koupel ve slané vodě zvyšuje imunitu.
Solné koupele pomáhají zlepšovat kožní problémy, bolesti svalů, nachlazení, revma a záněty.

Máte na konci sychravých podzimních dní chuť se ponořit do horké vany?
Obohaťte svou koupel o koupelovou sůl a dopřejte svému tělu i mysli vytoužený relax. Blahodárné účinky koupele ve slané vodě jsou lidstvu známé odedávna. Již staří Egypťané se koupali v soli z Mrtvého moře, ke které přimíchávali různé vonné esence. Kolem roku 400 př. n. l. známý řecký lékař Hippokrates údajně předepisoval na nejrůznější obtíže koupele se solí. Přírodní koupelové soli napomáhají zlepšení krevního oběhu v lidském těle a zlepšují odvod škodlivých látek. Synergický účinek rostlinných extraktů a olejů má detoxikační, prohřívací a posilující účinky. Doporučují se jako podpůrný prostředek při onemocněních kůže, revmatizmu, zánětech, stresu, poruchách spánku, bolestech svalů a kloubů a spolu s horkými koupelemi přispívají k posílení imunity.

Zakoupíte u nás

Matcha a grep
Matcha, grep a mořská sůl jsou skvělou kombinací při přetížení, vyčerpání a rekonvalescenci. Vitamíny a antioxidanty výrazně zlepšují stav namáhané pokožky. Měsíček a mandarinka Měsíček v kombinaci s mořskou solí má silné pečující účinky. Jemná vůně mandarinky dokáže zlepšit náladu a uklidnit vaše myšlenky. Koupelová sůl punč Vůně skořice, hřebíčku a pomeranče přímo evokuje zimní období. Tato teplá solná lázeň vás v chladných dnech krásně prohřeje a navíc urychlí látkovou výměnu a tím zregeneruje tělo i psychiku.

Měsíček a mandarinka
Měsíček v kombinaci s mořskou solí má silné pečující účinky. Jemná vůně mandarinky dokáže zlepšit náladu a uklidnit vaše myšlenky.

Koupelová sůl punč
Vůně skořice, hřebíčku a pomeranče přímo evokuje zimní období. Tato teplá solná lázeň vás v chladných dnech krásně prohřeje a navíc urychlí látkovou výměnu a tím zregeneruje tělo i psychiku.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).